Авторизация
 

Лечение и содержание пациентов в Одесском областном медцентре психического здоровья

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

Лікування та утримання пацієнтів – мешканців м. Одеси в КНП «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я»

Відповідно до реформи охорони здоров’я України, другий етап якої розпочався з 01.04.2020 року, спеціалізовані медичні заклади фінансуються за договорами, які укладені між підприємством та Національною службою здоров’я України (НСЗУ).

Згідно з затвердженими державою пакетами медичних послуг щодо надання медичної допомоги хворим з психічними розладами здоров’я, держава не гарантує фінансування цілорічного утримання цієї категорії хворих у закладах охорони здоров’я.

Зважаючи на зазначене та з метою утримання 186 пацієнтів – мешканців міста Одеси в КНП «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я», які втратили всі соціальні зв’язки та потребують постійного підтримуючого лікування та стороннього нагляду, з бюджету м. Одеси обласному бюджету Одеської області виділена «Субвенція на лікування та утримання пацієнтів – мешканців м. Одеси в КНП «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я» в сумі 3 476,4 тис. грн.

Станом на 01.11.2020 року вищезазначена сума перерахована на рахунок обласного бюджету Одеської області в повному обсязі.





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: здоровя, утримання, Одеси, обласний, медичний, бюджету, психічного, центр, пацієнтів, мешканців, Одеський, Одеської, охорони, області, України, лікування, потребують, зазначене, Зважаючи, метою


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное