Авторизация
 

Де і як купувати дитячий одяг зі знижками

Дитячий одяг - постійна проблема для батьків. Маленькі бешкетники у своєму знайомстві зі світом здатні дуже швидко привести його у далеко неідеальний стан. Та і ростуть дітки дуже швидко - тільки поспівай купувати нове. А коштують дитячі речі майже к дорослі. Особливо гостро це питання встає із верхнім зимовим одягом, та взуттям. Гарно, якщо в вас є друзі, або родичі зі старшими дітками, та дитяче придане дістається вам у спадок. Та така вдача випадає далеко не всім.
То що ж робити? Як забезпечити свою дитину усім необхідним і не витрачати при цьому шалені гроші?

 

Де купити дитячий одяг:

1. Ринок. Здавна це один із найпопулярніших містць закупівлі повсякденних речей. Тут ви знайдете найпопулярніші моделі за досить демократичними цінами. Та є і свої недоліки. Часто якість таких товарів залишає бажати ліпшого. Та і представлені там досить однотипні речі, тож ваша дитина може бути у такому самому светрику чи платті, що і половина із знайомих дітей.

2. Магазини дитячого одягу. Найчастіше у цьому випадку ви можете не хвилюватися за якість товарів, та ціни можуть бути досить кусючі. У таких магазинах можна натрапити на суттєві знижки, програми лояльності, клубні картки та розпродажі. То ж шанси купити якісний одяг за доступною ціною є.

3. Інтернет магазини. У цих закладах товари завжди дешевші бо не потрібно орендувати приміщення і наймати продавців. Якщо правильно вибрати інтернет магазин, то дитячий одяг буде якісний, не дорогий, та оригінальний. Одним з таких магазинів - є лябутік.

 

Як купувати дитячий одяг зі знижками в інтернет магазині:

1. Чітко знайте що вам потрібно. Якщо ваша дитина виросла із штанців - то купуйте штанці, якщо потрібно плаття - то плаття, не піддавайтеся бажанню купити непотрібний одяг лише тому, що вас привабила ціна. Дитина швидко виросте, а якщо річ непотрібна, або її нікуди вдіти - навіть найвигідніші знижки обернуться лише зайвими тратами.

2. Знайте розміри вашої дитини. Не орієнтуйтеся на рекомендації виробників що пишуть розміри одягу для якогось віку. Виміряйте вашого бешкетника, та вибирайте одяг виключно за його параметрами, додавши декілька сантиметрів на виріст. Але не закладайте надто багато на виріст. Малечі буде не комфортно у занадто великому одязі.

3. Натрапивши на розпродаж дитячий одяг зі знижками, не кваптесь, порівняйте ціни на декількох ресурсах, щоб впевнитися, що це дійсно знижки, а не рекламних хід, щоб привабити покупців.

4. Уважно прочитайте усі відгуки. Це збереже бас від розчарування, та збереже гроші. Ви будете чітко уявляти якість товарів, та впевнитися, чи відповідає він розмірній сітці.

Що купувати на розпродажі дитячого одягу:

1. Те що наразі потрібно вашій дитині на наступний сезон. Не купуйте весною речі на наступну зиму, навіть якщо ціна вас дуже приваблює. Ви не знаєте як і на скільки виросте ваша дитина, тож є шанси викинути гроші на вітер. 

2. Якісний одяг дорогих дитячих брендів. Речи від виробників, яких ви зазвичай не можете собі дозволити. Такі бренди дитячого одягу випускають цілі сезонні колекції, маже як у дорослій моді. Тож колекції минулого сезону можна купити за значними знижками, а якість такого одягу буде набагато вища.

Безумовно, купівля дитячого одягу онлайн має як свої переваги, так і недоліки. Все ж, товар ви побачите лише після доставки і оплати, завжди існує ризик, що він вам не сподобається, чи не підійде. Щоб застрахувати себе від неприємних сюрпризів, будьте уважні.

  1. Вибирайте ресурси із гарними відгуками від клієнтури.

  2. Довіряйте тим сайтам, що давно на ринку.

  3. Порівнюйте відгуди про товари одного виробника на різних сайтах.

  4. Взнайте заздалегідь чи існує можливість повернення товарів, та які її умови.

  5. Взнайте способи доставки товару, та переконайтесь, що вам вони підходять.

Взагалі, купували дитячий одяг зі знижками у інтернет магазинах набагато легше і вигідніше, ніж бігати з малечою по магазинах або ринках у пошуку потрібної речі. Це береже ваші гроші, нас та нерви. До того ж, для интернет магазинів немає різниці де ви живете. Будь то Київ, Одеса, Полтава, Херсон, Львів або будь яке інше місто України – ви знайдете і отримаєте потрібні речи просто вибравши їх з дому. 

Будьте заощадливими та мудрими. Та пом'ятайте, що привчати діточок до прекрасного, прививати їм смак та стиль ніколи не рано. 





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: одягу, дитячий, гроші, якість, знижками, товарів, купити, потрібно, дитячого, купувати, досить, швидко, магазинах, інтернет, цьому, знижки, дитина, таких, знайдете, виросте


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное