Авторизация
 

Гоп-компания Тимошенко опять уламывает Киселева устроить концерт Юли по заявкам

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
Ниже приводим текст очередного открытого письма «совета объединенной парламентской оппозиции», распространенного пресс-службой БЮТ.

Ведучому і керівнику програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» Євгену Кисельову

Відкритий лист

Шановний пане Євгене!

Змушені знову звертатися до Вас із відкритим листом.

Ми вже писали, що багато років знаємо Вас як чесного, об’єктивного тележурналіста і маємо тверде переконання, що політична ситуація в Україні, яка склалася після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича, не впливає на Ваші принципи і відданість засадам професійної журналістики.

На жаль, більше 3 місяців, що минули після другого туру президентських виборів, Ви не запрошуєте на свою програму політика, який здобув підтримку мільйонів та мільйонів виборців - Юлію Тимошенко.

Попри очевидний для нас тиск власників телеканалу Інтер на редакцію «Великої політики», ми переконані, що Ви розумієте: обговорення сумнівних і суперечливих рішень президента Януковича у зовнішній та внутрішній політиці без участі лідера опозиції порушує всі можливі стандарти журналістської професії.

З огляду на вищезазначене, просимо Вас розглянути питання участі у Ваших програмах лідера опозиції Юлії Тимошенко в якості основного гостя, зокрема, у найближчому випуску 14 травня 2010 року.

З повагою,

члени Ради об’єднаної парламентської опозиції

Борис Тарасюк

Микола Катеринчук

Володимир Стретович

Юрій Кармазін

Роман Зварич

Юрій Луценко

Сергій Соболєв

Микола Томенко

Іван Кириленко».




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Тимошенко, опозиції, після, Януковича, політика, лідера, Микола, участі, президентських, мільйонів, внутрішній, зовнішній, президента, суперечливих, рішень, політиці, підтримку, стандарти, можливі, порушує


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное