Авторизация
 

У Литвина готовят "бомбу" под Тимошенко и коалицию - не хотят собирать подписи

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
Фракція Блоку Литвина не виключає доцільності збору підписів народних депутатів на підтримку діяльності нинішньої коаліції.

"Рішення такого (про збір підписів) фракція поки не приймала", - сказав голова фракції Ігор Шаров в інтерв'ю журналістам.

"Думаю, що завтра (19 лютого) ми на цю тему поговоримо на засіданні фракції ", - додав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Шарова, зараз юристи вивчають дане питання. "Зокрема, чи має закон про регламент Верховної Ради зворотну дію", - сказав він.

"Юристи будуть доповідати, і на підставі цієї доповіді будемо приймати рішення" - повідомив депутат від Блоку Литвина.

Крім того, Шаров заявив, що фракція Блоку Литвина не бачить підстав для переносення дати інавгурації новообраного президента, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що парламент ухвалив рішення про проведення урочистого засідання для приведення до присяги новообраного президента 25 лютого - і "іншого рішення немає, і підстав для іншого рішення немає".





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Литвина, рішення, Блоку, президента, новообраного, лютого, підстав, фракції, сказав, фракція, Шаров, підписів, повідомляє, іншого, немає, регламент, приймати, закон, будемо, Верховної


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное