Авторизация
 

Подписан Меморандум о сотрудничестве Одесского горсовета и налоговой службы

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

Сьогодні, 17 лютого 2022 року, в одеській мерії відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію, метою якого є координація спільних дій для забезпечення наповнення бюджету Одеської міської територіальної громади.

Сторони Меморандуму: Одеська міська рада в особі заступника міського голови Павла Вугельмана та Головне управління Державної податкової служби України в Одеській області в особі заступника начальника Головного управління Володимира Попова.

«Цей Меморандум – продовження багаторічних партнерських відносин між міською владою та Податковою службою України. Це документ, що закріплює в правовому полі взаємодію, спрямовану на забезпечення прозорості та ефективності спільних дій», - зазначив Павло Вугельман.

Підписання Меморандуму передбачає низку заходів, що будуть сприяти наповненню дохідної частини міського бюджету.

Адже і податкова служба, і міська влада зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, від яких залежить стан наповнення бюджетів та, відповідно, розвиток і незалежність громад.

Департамент аналітики та контролю Одеської міської ради





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Меморандуму, міського, заступника, особі, міська, управління, міської, Одеської, бюджету, наповнення, забезпечення, спільних, взаємодію, України, Меморандум, відносин, зазначив, спрямовану, прозорості, частини


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное