Авторизация
 

В Одессе объявили победителей конкурса соцзаказа в сфере ВИЧ/СПИДа

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

З метою реалізації Міської цільової програми вирішення пріоритетних соціальних проблем міста Одеси «Соціальне партнерство» на 2020-2021 роки КНП «Центр профілактики та боротьби з ВІЛ-інфекцією/СНІДОМ» Одеської міської ради оголосив конкурс з надання соціальних послуг шляхом здійснення соціального замовлення за рахунок коштів бюджету Одеси у 2020 році.

Конкурс проводиться з метою залучення недержавних суб'єктів до надання соціальних послуг з використанням механізму соціального замовлення.

Напрямки конкурсу в 2020 році:

1. Лот 1. Надання комплексної послуги з психосоціальної реабілітації та ресоціалізації людей, хворих на наркоманію, які отримують замісну підтримувальну терапію, шляхом обладнання в КНП «Центр профілактики та боротьби з ВІЛ-інфекцією/СНІДом» ОМР на сайті ЗПТ джерела постійного транслювання відеоматеріалів (телевізор з телевізійною приставкою) з психосоціальної реабілітації та ресоціалізації людей, хворих на наркоманію, - пацієнтів сайту — 30,00 тис. грн.; обладнання в будівлі Центру за адресою: вул. От. Головатого, 30 кімнати психосоціальної реабілітації пацієнтів ЗПТ (косметичний ремонт та оснащення меблями) — 80,00 тис. грн; проведення тренінгів з психосоціальної реабілітації пацієнтів ЗПТ для 40 осіб (4 тренінги по 10 осіб) — 40,00 тис. грн.

2. Лот 2. Надання соціальних послуг особам, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ). Послуги з надання соціальної допомоги за кодом 85310000-5 згідно Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015. ВІЛ-інфікованим вагітним жінкам (40 осіб), матерям/породіллям (20 осіб), які знаходяться в скрутному соціально-економічному становищі (одинокі матері, малозабезпечені, багатодітні або належать до ключових груп ризику інфікування ВІЛ) та немовлятам, народженим від ВІЛ-інфікованих матерів (20 малюків).

Комісією з організації, проведення конкурсів і розгляду конкурсних пропозицій недержавних суб'єктів для відбору виконавців соціального замовлення, який реалізується за рахунок коштів бюджету Одеси, визначено переможців конкурсу за цими напрямками.

Переможцем Лоту 1 є ГР «БФ «Веселка».

Переможцем Лоту 2 є ГО «Сонячне коло».

Комісією визначено виконавців соціального замовлення, з яким буде укладено відповідні договори:

1. «Надання комплексної послуги с соціального супроводу пацієнтів, які отримують замісну підтримувальну терапію, для 40 осіб, 4 тренінги по 10 осіб на місяць» — БФ «Веселка».
2. «Надання соціальних послуг особам, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ), для 80 осіб — «Сонячне коло».





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: соціального, соціальних, психосоціальної, Надання, реабілітації, пацієнтів, послуг, замовлення, Одеси, надання, ресоціалізації, Комісією, шляхом, послуги, хворих, рахунок, коштів, бюджету, комплексної, недержавних


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное