Авторизация
 

Доплату к зарплате получат более 6000 медработников коммунальных предприятий Одессы

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

Про встановлення доплат до заробітної плати медичним працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності міста Одеси

З ініціативи Міністерства охорони здоров’я та доручення Президента України Урядом прийнято рішення про підвищення заробітної плати медичних працівників. Підвищення стосується як лікарів, так і середнього та молодшого медичного персоналу.

З 1 вересня по 31 грудня 2020 року встановлено доплати до заробітної плати медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я комунальної форми власності спеціалізованої та екстреної медичної допомоги.

Відповідно, зарплата лікаря в середньому зросте на 3,7 тис. грн, середнього медичного персоналу - 2,5 тис. грн, а молодшого медичного персоналу – 1,25 тис. грн.

Для отримання фінансування на виплату медикам підвищених зарплат 30 комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я м. Одеси (далі - КНП), що надають спеціалізовану допомогу, уклали додаткові договори з Національною службою здоров’я України (далі - НСЗУ) на загальну суму понад 77 млн грн.

Доплату до заробітної плати будуть отримувати понад 6 тисяч медичних працівників 30 КНП м. Одеси на загальну суму близько 19,3 млн грн на місяць:
1,7 тисячі лікарів на загальну суму близько 8 млн грн;
2,8 тисячі середнього медичного персоналу на загальну суму понад 8 млн грн;
1,7 тисячі молодшого медичного персоналу на загальну суму близько 3 млн грн.

Станом на 09.10.2020 р всі КНП м. Одеси (крім «Дитяча міська поліклініка №6») отримали фінансування для виплати медикам підвищених зарплат за вересень 2020 року та розпочали відповідні виплати.





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: загальну, здоровя, персоналу, медичного, заробітної, охорони, плати, тисячі, понад, близько, середнього, молодшого, Одеси, лікарів, працівників, медичних, зарплат, підвищених, медикам, Доплату


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное