Авторизация
 

Одесский исполком принял решения. Перечень

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

26 декабря 2018 года в Большом зале Одесского городского совета (г. Одесса, пл. Думская, 1) состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета. 


В ходе заседания рассмотрены проекты решений:


ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ 

1. Про схвалення прогнозу бюджету міста Одеси на 2020 та 2021 роки.



ПИТАННЯ ЮРИДИЧНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ 

1. Про затвердження Плану діяльності виконавчого комітету Одеської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.



ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 

1. Про перспективний план роботи виконавчого комітету Одеської міської ради на 2019 рік. 

2. Про орієнтовний поточний план роботи виконавчого комітету Одеської міської ради на I квартал 2019 року.

 

ПИТАННЯ ВІДДІЛУ КАДРОВОЇ РОБОТИ 

1. Про затвердження нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Одеської міської ради. 


ПИТАННЯ ПРИМОРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ 

1. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Каманіна, буд. 15-А, у жилий будинок.



ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ 

1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Артамонової Олександри Олександрівни. 

2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Бугеди Ольги Вадимівни. 

3. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Даниленко Юлії Олегівни. 

4. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Сікайла Ігоря Олександровича. 

5. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Філатова Артема Богдановича.



ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я 

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 березня 2017 року № 74 «Про затвердження граничної штатної чисельності працівників установ охорони здоров`я м. Одеси».



ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ 

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 04 квітня 2012 року № 102 «Про створення комісії з припинення діяльності комунальної установи «Геріатричний пансіонат для самотніх осіб пенсійного віку». 

2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Положення про департамент праці та соціальної політики Одеської міської ради у новій редакції» (Внесено)

3. Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».(Внесено) 

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ 

1. Про реєстрацію права комунальної власності територіальної громади м. Одеси на об’єкти нерухомого майна, розташовані в м. Одесі. 


ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА 

1. Про передачу управлінню інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради на баланс (в управління) споруд у вигляді підпірних стін у районі нахильного ліфта та переходу між Грецьким та Стамбульським парками за адресою: м. Одеса, бул. Приморський. 

2. Про закріплення за комунальними підприємствами Одеської міської ради на праві господарського відання устаткування та обладнання Грецького парку, розташованого за адресою: м. Одеса, Приморський бул., 1.


3. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Комплексної програми будівництва і розвитку соціальної та інженерної інфраструктури міста Одеси на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 07 грудня 2016 року № 1338-VІІ». (Внесено)



ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ АРХІТЕКТУРИ ТА МІСТОБУДУВАННЯ 1. Про затвердження детального плану території у межах: вулиці Михайла Грушевського, вулиці Бугаївської, вулиці Будівельної, провулка Будівельного та залізничної колії у м. Одесі.



ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ОБ’ЄКТІВ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ 

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської комплексної програми збереження та розвитку історичного центру міста Одеси на 2019-2021 роки».



ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА 

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло» основних засобів». 

2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Міськзелентрест» основних засобів». 

3. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми зі стимулювання створення та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Одесі на 2019-2021 роки». (Знято) 

4. Про надання житлового приміщення сім’ї Кожокар М.М. з фонду житла для тимчасового проживання. 

5. Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Одеси.



ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН 

1. Про передачу комунальному підприємству «Міськзелентрест» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання майна, що обліковується на балансі департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради. 

2. Про встановлення тарифу на послугу комунального підприємства «Муніципальний центр екологічної безпеки» з проведення реєстрації однієї тварини (собаки), власником якої є фізична або юридична особа, що перебуває на території м. Одеси. (Знято)

 

 

 

 

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОБОРОННОЇ РОБОТИ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ

 

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми пожежної та техногенної безпеки м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 15 березня 2017 року № 1779-VII».

 

 
ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ 

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва у місті Одесі на 2019-2021 роки». 

2. Про затвердження Плану дій з реалізації Стратегії економічного та соціального розвитку міста Одеси до 2022 року (актуалізована) на 2019 рік. 

3. Про визнання таким, що втратив чинність, окремий пункт додатка до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 травня 2005 року № 197 «Про погодження плати (тарифів) за утримання будинків та прибудинкових територій». 

4. Про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги опалення, які надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Хайт Трейдінг» для споживачів житлового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Воробйова, 1-Б. 

5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 серпня 2018 року № 360 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, послуги опалення й гарячого водопостачання, які надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Управдом», для споживачів житлового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дорога, 140/1». 

6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 серпня 2018 року № 361 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, послуги опалення й гарячого водопостачання, які надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Управдом», для споживачів житлового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Тіниста, 9/12». 

7. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 серпня 2018 року № 362 «Про встановлення для населення тарифів на теплову енергію, послуги опалення й гарячого водопостачання, що надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Управдом» для будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Середньофонтанська, 30/1». 

8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 серпня 2018 року № 363 «Про встановлення для населення тарифів на теплову енергію, послуги опалення й гарячого водопостачання, що надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Управдом» для будинків, розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Михайла Грушевського, 39/1, корп. 3, 4, 5». 

9. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 лютого 2015 року № 23 «Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для споживачів, які надаються ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса». 

10. Про встановлення тарифів на теплову енергію, що надається товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія з теплопостачання», для населення, бюджетних організацій та інших споживачів. 

11. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, товариству з обмеженою відповідальністю «БІОТЕРМ-ТЕПЛО». (Внесено) 

12. Про встановлення для населення тарифів на теплову енергію та послуги опалення, що надаються приватним підприємством «СЕРВІСНА КОМПАНІЯ «КОМФОРТ-ОДЕСА» (Внесено)

.

 

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ 

 

 

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 грудня 2014 року № 372 «Про затвердження штатної чисельності працівників закладів та установ освіти м. Одеси».



ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ 

1. Про демонтаж тимчасових споруд. 

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 березня 2017 року № 123 «Про демонтаж тимчасових споруд». 

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 квітня 2017 року № 160 «Про демонтаж тимчасових споруд». 

4. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Положення про управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради у новій редакції» (внесено)



ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ 

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами. 

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами. 

 

 

Велась прямая трансляция заседания. 

 

 

 

 

 



 

 

 



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: міської, Одеської, внесення, рішення, ПИТАННЯ, комітету, виконавчого, розгляд, ДЕПАРТАМЕНТУ, затвердження, Одеси, встановлення, тарифів, Одеса, проекту, адресою, відповідальністю, енергію, теплову, розвитку


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное