Авторизация
 

Департамент комсобственности Одесского горсовета информирует о намерении передать в аренду нежилые помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ 
департаменту комунальної власності Одеської міської ради 
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:


1. Нежитлова одноповерхова будівля загальною площею 173,9 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Мельницька, 32-Б (КП «Парки Одеси») для розміщення кафе, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи. 

2. Нежила будівля загальною площею 148,7 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дорога, 58Б, для розміщення офісу. 

3. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 50,1 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Катерининська, 70, для розміщення майстерні з ремонту взуття. 

4. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 51,5 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 52, для розміщення аптеки. 

5. Нежитлове приміщення другого поверху № 101 загальною площею 71,5 кв.м,що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Буніна, 29, для розміщення офісу. 

6. Нежитлові приміщення другого поверху загальною площею 155,8 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Жуковського, 30, для розміщення офісу. 

7. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 30,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Коблевська, 36, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню. 

8. Нежиле приміщення першого поверху загальною площею 9,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, Десантний бул., 1, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню. 



Заяви про оренду приймаються до 05.10.2018 р. з 13.00 до 15.00 за адресою: 
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради. 


За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30. 



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: адресою, Одеса, загальною, розміщення, площею, приміщення, поверху, офісу, розташоване, комунальної, власності, майстерні, розташовані, розташована, будівля, першого, надання, побутових, послуг, населенню


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное