Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення,

що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:


1. Нежитлове приміщення цокольного поверху загальною площею 13,6 кв.м та нежитлове приміщення цокольного поверху 12,1 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Сахарова, 50 вилучити, (КУ «ЦПМСП № 5»), для розміщення перукарні.
2. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 57,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Степова, 60, для розміщення перукарні.
3. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 48,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Миколи Аркаса, 56 (ОЗОШ № 130), для проведення теоретичних та практичних занять з шахів для школярів.
4. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 9,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Маршала Малиновського, 61а (КУ «МКЛ № 10»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
5. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 9,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Івана і Юрія Лип, 1 (КУ «ЦПМСД № 16»), для розміщення діагностичної лабораторії (забор біоматеріалу).
6. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 12,3 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, просп. Академіка Глушка, 32а (КУ «ДМП № 6»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
7. Нежитлове приміщення третього поверху загальною площею 16.4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Торгова, 29/31 (КУ «ЦПМСД № 14»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
8. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 12,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 46 (КУ «ДМП № 7»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
9. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 16,8 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Юхима Фесенка, 11 (КУ «ДМП № 7»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
10. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 12,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Бугаївська, 46 (КУ «ДМП № 7»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
11. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 14,3 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 4 (КУ «ДМП № 7»), для розміщення діагностичної лабораторії (забір біоматеріалу).
12. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 53,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 64, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
13. Нежилі підвальні приміщення загальною площею 63,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 96, для розміщення громадської організації.
14.Нежитлове приміщення першого поверху № 101 загальною площею 12,8 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 41, для розміщення майстерні з ремонту взуття та шкіряних виробів.
15. Частина нежитлових приміщень підвалу № 502 загальною площею 31,4 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ковальська, 43, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню. 


 


Заяви про оренду приймаються до 07.05.2018 р. з 13.00 до 16.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.

 
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Одеса, приміщення, адресою, загальною, площею, розміщення, поверху, Нежитлове, розташоване, першого, діагностичної, біоматеріалу, лабораторії, забір, розташовані, власності, комунальної, майстерні, Старопортофранківська, перукарні


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное