Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:

 
1. Частина нежитлових приміщень першого поверху будівлі літ. «М» загальною площею 20,2 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 22-Г, (КП «МКБ») для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
2. Нежитлова будівля літ. «Н» загальною площею 37,3 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 22-Г, (КП «МКБ») для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
3. Частина нежитлових приміщень першого поверху будівлі літ. «Z» загальною площею 84,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 22-Г, (КП «МКБ») для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
4. Частина нежитлових приміщень першого поверху будівлі літ. «Z» загальною площею 29,1 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 22-Г, (КП «МКБ») для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
5. Частина нежитлових приміщень першого поверху будівлі літ. «И» загальною площею 75,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 22-Г, (КП «МКБ») для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
6. Частина нежитлових приміщень першого поверху будівлі літ. «И» загальною площею 59,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, Тираспольське шосе, 22-Г, (КП «МКБ») для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
7. Нежитлове приміщення першого поверху № 101 літ. «А» загальною площею
22,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Єврейська, 28, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
8. Частина нежитлової будівлі, що складається з приміщення першого поверху загальною площею 39,1 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса,
вул. М`ясоєдовська, 32, (КУ «МКЛ № 1») для розміщення аптечного пункту.


Заяви про оренду приймаються до 29.08.2017 р. з 13.00 до 16.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.

За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Одеса, адресою, розміщення, площею, загальною, поверху, першого, майстерні, населенню, послуг, побутових, надання, Тираспольське, будівлі, Частина, приміщень, нежитлових, розташовані, приміщення, власності


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное