Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення,

що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:

 
1. Нежитлове приміщення загальною площею 35,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Бугаївська, 58, для розміщення майстерні з надання побутових послуг.
2. Нежилі підвальні приміщення № 601 загальною площею 59,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 76, для розміщення майстерні з ремонту одягу.
3. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 217,2 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Розкидайлівська, 54, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
4. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 33,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Бугаївська, 58, для розміщення майстерні з надання побутових послуг.
5. Частина нежитлових приміщень першого поверху загальною площею 250,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. 25-ї Чапаєвської дивізії, 9а (КП «ЖКС «Черьомушки»), для розміщення майстерні з надання побутових послуг.
6. Частина нежитлової одноповерхової будівлі № 601 загальною площею
126,3 кв. м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Мелітопольська, 1 а, для розміщення громадської організації.
7. Нежитлове приміщення другого поверху загальною площею 49,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Дальницька, 58 (ОЗОШ № 120), для організації та проведення занять з вивчення іноземних мов (погодинно).
8. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 21,8 кв.м та 26,4 кв.м, приміщення другого поверху загальною площею 22,6 кв.м та антресолі загальною площею 21,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Катерининська, 64 (ОЮЛ ), для проведення занять з вивчення іноземних мов (погодинно).



Заяви про оренду приймаються до 31.03.2017 р. з 13.00 до 15.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.

 
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: площею, загальною, адресою, Одеса, приміщення, поверху, розміщення, розташовані, майстерні, послуг, надання, побутових, першого, власності, Нежитлове, комунальної, вивчення, іноземних, занять, погодинно


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное