Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

<!--StartFragment-->

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення,

що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси

 
1. Нежитлове приміщення першого першого поверху загальною площею 19,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 29, для розміщення магазину продовольчих товарів, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.
2. Нежиле приміщення першого поверху загальною площею 50,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 14 (КП «Одесфарм»), для розміщення аптеки.
3. Нежиле приміщення підвалу № 101 загальною площею 36,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, пров. Нахімова, 8, для розміщення перукарні.
4. Нежитлове приміщення горища літ. «А» № 103 загальною площею 54,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 19/21 для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
5. Частина нежитлових приміщень підвалу загальною площею 32,1 кв.м та частина нежитлових приміщень першого поверху загальною площею 372,96 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Розкидайлівська, 67 А (КП СМЕП), для розміщення комунального підприємства.
6. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 9,7 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 77, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
7. Нежитлові приміщення підвалу № 504 загальною площею 162,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Гоголя, 19, для розміщення торгівельного об’єкту, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

 

Заяви про оренду приймаються до 29.06.2016 р. з 13.00 до 16.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.

 
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.

<!--EndFragment-->

 



Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: площею, загальною, Одеса, адресою, розміщення, приміщення, розташоване, першого, поверху, товарів, власності, підвалу, комунальної, Нежитлове, здійснює, Нежиле, населенню, нежитлових, приміщень, розташовані


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное