Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности Одесского горсовета сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:

 
1. Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 570,4 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Жоліо Кюрі, 26, для розміщення торговельного об’єкту з продажу продовольчих товарів в тому числі продаж товарів підакцизної групи.
2. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 27,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Степова, 31, для розміщення майстерні з ремонту взуття.
3. Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 93,4 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 6, для розміщення громадської організації.
4. Нежитлове підвальне приміщення загальною площею 90,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. М’ясоєдовська, 8, для розміщення громадської організації.
5. Індивідуально визначене майно у вигляді архітектурної споруди (колонада), що розташована на території парку Перемоги за адресою: м. Одеса, пр.-т Шевченко, 14, для відпочиваючих парку в літній період часу.
6. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 129,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 41, для розміщення перукарні.
7. Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 504,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Тініста, 13-а, для розміщення торговельного об’єкту з продажу продовольчих товарів в тому числі продаж товарів підакцизної групи.
8. Нежила окремо розташована будівля загальною площею 30,2 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Маразліївська, 1/10 (КП «Парки Одеси») для продажу хлібобулочних виробів.
 
 


Заяви про оренду приймаються до 21.08.2015 р. з 13.00 до 16.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039,

в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.


Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: адресою, Одеса, загальною, приміщення, площею, розміщення, поверху, першого, товарів, Нежилі, Нежитлове, власності, розташовані, комунальної, розташована, розташоване, продажу, числі, підакцизної, продаж


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное