Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности Одесского горсовета сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:
 
1.        Нежитлові приміщення другого поверху загальною площею 61,5 кв.м та першого поверху загальною площею 59,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Братів Поджіо, 4, (КП «Одескоммунтранс») для розміщення офісного приміщення.
2.        Нежиле приміщення четвертого поверху загальною площею 50,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одесса, пр.-т Шевченко, 10 (ОЗОШ № 62), для проведення занять з шахів.
3.       Берегозахисна споруда у вигляді ділянки піщаного пляжу загальною площею 1500 кв.м, що розташована між траверсами № 9 та № 10 другої черги ПОС пляж «Курортний» (Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя), для надання послуг оздоровчо-пляжного сервісу підвищенного комфорту.
4.        Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 253,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Бугаївська, 58, г/1, для СТО.
 
 
Заяви про оренду приймаються до 14.08.2015 р. з 13.00 до 16.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.
 
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.


Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: площею, приміщення, загальною, адресою, поверху, власності, Одеса, комунальної, першого, Одеської, оренду, міської, розташовані, траверсами, другої, надання, послуг, розташована, піщаного, пляжу


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное