Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности Одесского горсовета сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення,
що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси:
 
1. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 19,8 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, Дніпропетровська дорога,83/1 (КУ «ЦПМСД № 5») для розміщення стоматологічного кабінету.
2.  Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 91,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Ільфа і Петрова, 25 (ОЗШ № 55) для проведення занять зі складних єдиноборств (карате).
3. Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 83,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Затонського, 12 (ОНВК № 49) для проведення занять з бальних танців.
4. Нежиле приміщення першого поверху загальною площею 14,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, Старосінна пл., 1 (КП «Одесміськелектротранс»), для розміщення організації додаткової каси та диспетчерського пункту.
5. Нежилі приміщення другого поверху загальною площею 13,0 кв.м та четвертого поверху загальною площею 25,0 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Бочарова, 14-а (ОНВК № 64) для проведення вокально-музичних та теоретичних занять.
6. Нежиле приміщення першого поверху загальною площею 14,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Заболотного, 32-а (КУ «МП № 29») для розміщення кабінету УЗД.
7. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 54,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Преображенська, 37 (КУ «МПТД») для розміщення офісу.
8. Нежитлові підвальні приміщення загальною площею 73,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Юрія Олеші, 11, для розміщення майстерні з ремонту взуття.
9. Нежитлове підвальне приміщення загальною площею 113,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, просп. Маршала Жукова, 89 для розміщення торгівельного об’єкту з продажу продовольчих товарів.
 
 
 
Заяви про оренду приймаються до 26.06.2015 р. з 13.00 до 15.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039,
в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.
 
За додатковою інформацією звертатися
до відділу приватизації та конкурсних процедур
за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.


Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: площею, адресою, Одеса, приміщення, загальною, поверху, першого, розміщення, розташоване, розташовані, занять, проведення, власності, комунальної, Нежилі, Нежитлові, Нежитлове, оренду, Одеської, кабінету


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное