Авторизация
 

Сообщение об обнародовании проекта решения Одесского горсовета

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

Повідомлення
про оприлюднення проекту рішення Одеської міської ради
«Про внесення змін до рішення Одеської міської ради
від 23.12.2011 р. № 1631-VI «Про затвердження Правил благоустрою
території міста Одеси (текстової частини) у новій редакції»


Відповідно до положень ст. 26-1 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 р. № 870, департаментом муніципальної безпеки Одеської міської ради розроблено проект рішення Одеської міської ради «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 23.12.2011 р. № 1631-VI «Про затвердження Правил благоустрою території міста Одеси (текстової частини) у новій редакції» (далі – Проект).
Метою розробки проекту регуляторного акту є чітке врегулювання питань, пов’язаних із отриманням дозволу на порушення об’єктів благоустрою. Створення умов контролю за роботами, які проводяться по виданим дозволам тощо.



Проект у повному обсязі та аналіз його регуляторного впливу, відповідно до ст. 19 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» буде оприлюднено на офіційному сайті Одеської міської ради omr.gov.ua в розділі «Регуляторна політика» не пізніше 5 днів після опублікування даного повідомлення та в газеті «Одесский вестник» (або її додатку «Думська площа»).


Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються протягом одного календарного місяця у письмовому та/або електронному вигляді за адресою:
Департамент муніципальної безпеки Одеської міської ради,
м. Одеса, вул. Б.Хмельницького, 18, 65007,
e-mail: [email protected] 


Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: міської, Одеської, рішення, благоустрою, України, видачі, проекту, редакції», регуляторного, новій, частини, Закону, Проект, текстової, об’єктів, муніципальної, безпеки, порушення, дозволів, затвердження


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное