Авторизация
 

Департамент коммунальной собственности Одесского горсовета сообщает о намерении передать в аренду помещения

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса

ІНФОРМАЦІЯ
департаменту комунальної власності Одеської міської ради
про намір передати в оренду вказані нежитлові приміщення, що є об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Одеси


1. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 241,4 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Цвєтаєва, 3/5, для розміщення магазину продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.
2. Нежитлові приміщення підвалу загальною площею 48,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Троїцька, 50, для розміщення складу.
3. Нежитлове підвальне приміщення загальною площею 41,3 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Цвєтаєва, 82, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
4. Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 103,6 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Шкодова гора, 2, під торговий об’єкт з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.
5. Нежитлове приміщення першого поверху, загальною площею 175,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Краснова, 9-а, для розміщення майстерні з надання побутових послуг населенню.
6. Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 83,0 кв., що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 11, під розміщення громадської організації.
7. Частина нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 3,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Артилерійська, 2/2 (ОДНЗ № 271), для роботи піклувальної ради.
8. Частина нежитлового приміщення другого поверху загальною площею 4,0 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. Прохорівська, 46 (ОЗОШ № 18), для роботи благодійного фонду.
9. Нежитлові приміщення другого та третього поверхів загальною площею 146,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Ак. Заболотного, 57 (ТМО), для розміщення творчих майстерень.
10. Нежитлові підвальні приміщення загальною площею 125,3 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Троїцька, 17, для розміщення майстерні побутового обслуговування.
11. Нежилі приміщення першого поверху загальною площею 129,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 63, для розміщення громадської організації.
12. Нежитлове приміщення загальною площею 19,6 кв.м, що розташоване за адресою м. Одеса, вул. Пастера, 5/7 (КУ «МКІЛ»), для надання ритуальних послуг.
13. Нежитлове приміщення загальною площею, 6,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Маршала Малиновського, 61-а (КУ «МКЛ № 10»), для надання ритуальних послуг.
14. Нежитлове приміщення другого поверху загальною площею 7,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Паркова, 53 (ОДНЗ № 209), для роботи піклувальної ради.
15. Нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 3,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул Валентини Терешкової, 45-б (ОДНЗ № 197), для роботи піклувальної ради.
16. Частина нежитлового приміщення другого поверху загальною площею 3,7 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Іцхака Рабіна, 8 (ОГ № 8), для роботи піклувальної ради.

Заяви про оренду приймаються до 26.02.2015 р. з 13.00 до 15.00 за адресою:
вул. Артилерійська, 1, каб. № 2, м. Одеса, 65039, в департаменті комунальної власності Одеської міської ради.
За додатковою інформацією звертатися до відділу приватизації та конкурсних процедур за телефонами: 705-90-35, 705-90-30.


Источник: http://omr.gov.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: приміщення, Одеса, адресою, площею, загальною, розташоване, поверху, розміщення, першого, Нежитлове, Нежитлові, роботи, розташовані, другого, надання, послуг, піклувальної, товарів, майстерні, Частина


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное