Авторизация
 

Одесский горсовет будет защищать русский язык

Будьте в курсе – подписывайтесь на наш Telegram-канал Моя Одесса
4 апреля 2014 года в 11:00 в сессионном зале Одесского городского совета (г. Одесса, пл. Думская, 1) состоится внеочередная сессия Одесского городского совета .

Соответствующее распоряжение о созыве и повестке дня внеочередной сессии Одесского городского совета VI созыва Олег Брындак подписал 25 марта 2014 года.

Данное распоряжение принято в соответствии с пунктом 8 части 4 статьи 42, частями 7 и 9 статьи 46 Закона Украины "О местном самоуправлении в Украине".

Сессии рекомендована такая предварительная повестка дня:

1. Про внесення змін та доповнень до Регламенту Одеської міської ради VI скликання, затвердженого рішенням Одеської міської ради від 06.12.2010 року № 3-VI.

2. Про прийняття звернення до народу України з питання захисту територіальної цілісності та єдності держави, збереження миру та злагоди в суспільстві.

3. Про прийняття звернення до Верховної Ради України про надання російській мові статусу офіційної мови міжнаціонального спілкування в Україні.

4. Про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки виконання обов’язків відповідно до Договору про корпоративні принципи управління товариством з обмеженою відповідальністю «Міжнародний аеропорт «Одеса» та рішень Одеської міської ради та її виконавчого комітету щодо КП «Міжнародний аеропорт «Одеса».

5. Про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки доцільності продажу пакета акцій ЗАТ «Пасаж» відповідно до рішення Одеської міської ради від 18.07.2013 р. № 3697-VI та рішень Одеської міської ради та її виконавчого комітету щодо ЗАТ «Пасаж».

6. Про скасування рішень виконавчого комітету Одеської міської ради, Одеської міської ради, пов’язаних із землевпорядною документацією щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Комета-М».


Источник: http://www.odessit.ua

Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: міської, Одеської, городского, совета, виконавчого, комітету, рішень, Одесского, контрольної, відповідно, комісії, статьи, «Одеса», створення, тимчасової, аеропорт, «Міжнародний, распоряжение, України, «Пасаж»


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное