Авторизация
 

Світлодіодні акумуляторні світильники для військових ЗСУ та цивільних

Світлодіодний акумуляторний світильник для військових ЗСУ та армії УкраїниСвітлодіодний акумуляторний світильник для військових ЗСУ та армії УкраїниВ житті доволі часто виникають ситуації, коли необхідно екстрене освітлення у разі відсутності електроенергії. Особливо часто така потреба виникає у військових ЗСУ, які виконують свої бойові завдання у найрізноманітніших умовах. Для їх якісного виконання треба підготуватися заздалегідь та завжди мати під рукою світлодіодні акумуляторні світильники. Сьогодні у продажу можна знайти світильники різних видів. Волонтери Сокира Волі поставляють на передову, а також у місця несення служби надійні світлодіодні акумуляторні світильники для військових.

Світлодіодні акумуляторні світильники для війскових ЗСУ та цивільних: головні особливості

Серед військових та побутових споживачів надзвичайно популярні та затребувані світлодіодні акумуляторні світильники з каталогу https://sokiravoli.com/led-light.html, які працюють цілком автономно на окремих акумуляторних батареях. Такі прилади можливо використовувати, як стаціонарні та переносні джерела освітлення у будь-якому приміщенні, а також на дворі, навіть у польових умовах.

Світлодіодні акумуляторні світильники бувають двох основних типів:

  1. Такі, що працюють лише від АКБ.
  2. Такі, що можуть підключатися та працювати як від АКБ, так і від електромережі.

Великий попит на світлодіодні акумуляторні світильники зумовлюють його якісні та функціональні переваги, особливості та гарні технічні характеристики, зокрема:

  • Безпечність та екологічність. Такі елементи освітлення не містять небезпечних, забруднюючих чи шкідливих речовин (наприклад, у їх складі не має ртуті чи свинця, інших важких металів).
  • Відсутність у складі конструкції газового середовища, а також елементів накалювання, що зумовлює довгий строк служби кожного світильника.
  • Великий робочий діапазон. Світлодіоди можливо без сумнівів використовувати у будь-яких кліматичних умовах, в тому числі при температурному режимі від – 50 до +60 градусів по Цельсію.
  • Гарні показники стійкості до впливу вібрації, переносимось ударів.
  • Висока світловіддача, чистота світла, яка не може зрівнятися з типовими лампами накалювання.
  • Світлодіодні акумуляторні світильники надзвичайно прості та зручні у використанні, вони мобільні та мають мінімальну вагу.

Які світлодіодні акумуляторні світильники потрібні військовим ЗСУ?

У продажу зустрічаються різні моделі світильників. Під час вибору потрібного елементу освітлення необхідно враховувати умови, цілі використання.

Переносні моделі ідеально підходять для мобільних груп військових, які постійно змінюють місце дислокації та своє розташування. Такі світильники також підходять для використання під час туристичних подорожей, мандрівок, для освітлення жилих приміщень під час вимкнення освітлення. Деякі моделі таких джерел освітлення мають додатковий захист від вологи.

Стаціонарні світлодіодні акумуляторні світильники мають більші показники напруги, можуть автономно працювати більший проміжок часу. Такі світильники можуть кріпитися на стіну чи встановлюватися на будь-яку робочу поверхню (наприклад, на стіл).

Світлодіодні акумуляторні світильники, як правило, мають функцію налаштування інтенсивності світіння, а також пульт для дистанційного керування приладом. Вони мають достатньо привабливий вигляд, завдяки чому гарно виглядають у будь-якому приміщенні. Конструкція світильників дозволяє корегувати кут нахилу та висоту, а також кріпити їх на різні поверхні.

Волонтери Сокира Волі роблять все можливе, щоб забезпечити військових ЗСУ автономними джерелами живлення, сонячними батареями, а також регулярно поставляють світлодіодні акумуляторні світильники відомих виробників, які довго та безперебійно працюють, навіть у найбільш складних умовах.





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: Світлодіодні акумуляторні світильники


Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное