Авторизация
 

Лікування залежності в центрі "Нове життя"

Лікування залежності в центрі "Нове життя"

Від залежністі людини від алкоголізму, наркоманії або азартних ігор страждає не тільки сам хворий, але і його оточення. Жити та спілкуватися з залежною людиною дуже складно, тому, що її вчинки можуть завдати шкоди близьким. Будь-яка залежність вимагає грошей, а людина, яка прагне забутися в дурмані алкоголю, наркотиків або адреналіні від азартних ігор, не сприймає навколишній світ серйозно, а тому і заробляти кошти на свої бажання повною мірою не здатна. Вона починає тягнути з дому, завдаючи тим самим величезний пролом в сімейному бюджеті. Настає момент, коли терпіння рідних і близьких перестає вистачати на адекватне спілкування, і в родині починається розлад, скандали, а іноді та бійки. Самостійно впоратися з залежністю можна тільки при усвідомленому і сильному бажанні. На жаль, як показує досвід, на це здатний невеликий відсоток залежних від згубних звичок людей. Більшість же хворих проходять курс лікування з примусу рідних.

У західній частині України розташовані стаціонари центру "Нове Життя" https://nc-new-life.com.ua/, де успішно рятують від алкоголізму, наркотичної та ігрової залежності. Фіксованої ціни на послуги центру немає, тому, що кожен пацієнт - випадок індивідуальний і його реабілітація вимагає залучення профільних фахівців, таких як: психолог, нарколог, терапевт та інші, чиї послуги оплачуються окремо. Крім того, на ціноутворення впливають і строки перебування та виду застосовуваної речовини при блокуванні залежності.

Центр "Нове життя" проводить позбавлення від алкоголізму і наркоманії комплексним методом: медикаментозним і психотерапевтичним. Медикаментозне лікування має на увазі під собою блокаду або підшивку, тобто введення лікарського препарату в організм людини, яке блокує отримання задоволення від прийняття алкоголю. Навпаки, діюча речовина цього препарату викликає сильну інтоксикацію, яка приносить людині відчутний дискомфорт. Вводять блокаду тільки після повноцінного обстеження, щоб виключити такі протипоказання:

  • метаболічні розлади, включаючи цукровий діабет;
  • недавній інсульт, інфаркт;
  • психічні розлади;
  • присутність алкоголю в крові;
  • алергічна реакція на що вводяться лікарські засоби;
  • серйозні захворювання серця, нирок, печінки, судин, ЦНС;
  • патології системи кровотворення.

Тривалість блокади залежить від кількості введеного алкоблокатора та індивідуальних особливостей організму. Термін може варіюватися від 3 місяців до 3-5 років.

Позбавлення від фізичної потреби в психостимуляторах в стаціонарах центру "Нове життя" проводять за допомогою медичного кодування, тобто процедури, спрямованої на усунення задоволення від затуманюючих свідомість препаратів за допомогою спеціальних ліків. Такий метод лікування ефективний при залежності 1 і 2 ступенів. При цьому методі кодування використовують наркоблокатори - спеціальні лікарські засоби, компоненти яких проникають в кров і блокують природні механізми отримання залежним задоволення. Перед процедурою пацієнт проходить повне обстеження, що б уникнути негативних наслідків. Так само для зміцнення у свідомості та підсвідомості бажання вилікуватися, з пацієнтом перед процедурою розмовляє психолог.

У випадках, коли неможливо застосувати медикаментозний метод позбавлення від наркотичної залежності, застосовують альтернативний варіант - психологічний вплив.

Центр "Нове життя" пропонує своїм пацієнтам науковий підхід в лікуванні від залежності, комфортні умови проживання та інтенсивне, та ефективне лікування.





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: залежності, тільки, алкоголізму, лікування, життя, центру, наркоманії, азартних, задоволення, людини, алкоголю, послуги, наркотичної, кодування, психолог, метод, рідних, пацієнт, залежністі, засоби


Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное