Авторизация
 

Кращий подарунок - сплеск яскравих емоцій

Cимволічність подарунків

Будь-який подарунок - це знак уваги, вдячності чи подяки. Підносячи людині презент, дарувальник, таким чином, підкреслює, своє особливе ставлення до нього. Багато подарунків підбираються, виходячи з приводу і переваг того, кому дар призначений. Останнім часом багато хто воліє дарувати конверт з грошима, вважаючи, що винуватець торжества сам підбере собі те, чого він потребує. Такий подарунок - один з самих практичних і безликих. Він ніколи не залишиться в пам'яті.

Є категорія подарунків, які і корисні, і практичні. Це цифрові девайси і побутові прилади, які досить часто купуються вскладчину відразу від декількох дарувальників. Такий подарунок може порадувати тільки в тому випадку, якщо той, кому він призначений, дійсно, його потребує. Прикраси, парфумерія, косметика, білизна, шкіргалантерея - універсальні подарунки, як для жінок, так і для чоловіків. Здивувати ними важко. Однак, є ще одна категорія подарунків - це емоції, забути які практично неможливо.

Кращий подарунок - сплеск яскравих емоцій

Емоційні подарунки

Емоції - це душевне переживання, що виникло в результаті якої-небудь дії. В руки їх не візьмеш, але вони залишають глибокий слід у серці. Наприклад, стрибок з парашутом, який викликає одночасно і страх, і цікавість, і захват. Такий подарунок підноситься у вигляді сертифіката, на якому вказані контактні телефони організаторів стрибка і проміжок часу, протягом якого можна зробити стрибок. Варто додати, що стрибок з парашута має деякі обмеження:

  1. дітям до 14 до 18 років тільки у присутності одного з батьків;
  2. допустима вага стрибуна від 42 до 100 кг;
  3. допустимий вік для самостійного стрибка від 18 років;
  4. дітям від 8 до 14 років тільки за наявності письмової згоди обох батьків і їх особистої присутності.

На сайті мережі запальних та яскравих емоцій "Твоє" представлена можливість зробити політ на повітряній кулі, який вважається одним з найромантичніших подарунків. Швидкість польоту повітряної кулі дозволяє не тільки насолодитися видом, а й відчути момент переходу з реальності в світ чарівництва. За безпеку польоту відповідає досвідчений пілот, а локацію для такої подорожі вибирає клієнт.

Подарункові сертифікати

Компанія Твоє пропонує величезний вибір подарункових сертифікатів, здатних здивувати навіть саму серйозну людину. Тут можна знайти захоплюючі екскурсії та подорожі, цікаві уроки, корисні процедури, місця для проведення романтичної вечері і багато іншого, здатного викликати яскраві і добрі емоції!





Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Теги: подарунок, подарунків, тільки, років, Такий, стрибок, призначений, потребує, категорія, корисні, зробити, емоції, польоту, батьків, уваги, присутності, дітям, стрибка, багато, подорожі


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:
Оставить комментарий
  • Новости
  • Популярное